NYHEDER

 
BELFOR LOGO 618

RØSVA SKADESERVICE BLIVER TIL BELFOR

Ægteparret Heidi og Lars Lyngholm har pr. 1. juni 2016 solgt Slagelse-virksomheden Røsva Skadeservice | Dansk Fugtteknik til det internationale skadeservicefirma BELFOR. Ingen af parterne ønsker at oplyse salgsprisen.

Røsva Skadeservice og Dansk Fugtteknik beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere, som rykker ud 24 timer i døgnet til private hjem, erhverv, offentlige institutioner, der rammes af f.eks. vandskader, brandskader, stormskader, indbrud, hærværk eller skimmelsvamp.

Handlen betyder, at BELFOR, verdens førende skadeserviceselskab, kommer ind på det danske marked. Firmaet har afdelinger i 27 lande og sit globale hovedkvarter i Birmingham i staten Michigan i USA.
- Vi får nogle helt andre vægtmuligheder, som gør, at vi kan blive et internatonalt firma, hvilket altid har været min drøm, siger den tidligere indehaver Heidi Lyngholm, der forsætter som direktør i virksomheden. Også Lars Lyngholm forsætter som ansvarlig for skadelederne, ligesom Jes Johansen forsætter i ledelsen som økonomidirektør. Der vil heller ikke ske ændringer blandt medarbejderne.

- BELFOR giver os adgang til en bred vifte af ekspertise bl.a. indenfor elektronik- og korrosionsskader samt til bl.a. vindmølle og skibsindustrien. Vi sikre, at vi kan stå stærkt i fremtiden bl.a. indenfor industriskader hos større virksomheder, hvor vi kan tilføre markedet nye metoder, der ikke før er set på det danske marked. Samtidig vil det for vores medarbejdere skabe helt nye uddannelsesmuligheder i ind og udland, hvilket vil give dem en ny og spændende arbejdsplads, siger Heidi Lyngholm.

Røsva Skadeservice blev stiftet i 1978 af en frisør, en guldsmed, en vognmand, en radio-tv-reparatør og en renseriejer. De meget forskellige aktører fandt hinanden på et møde mellem jul og nytår, hvor man blev enige om et samarbejde. De første opgaver kom fra forsikringsselskabet Hafnia, der længe havde søgt efter et firma på Sjælland, som man kunne betro særlige opgaver indenfor skadeservice og rengøring.

Heidi Lyngholm købte Røsva Skadeservice af sin svigermor, Anni Lyngholm i 1998. På dette tidspunkt havde virksomheden 3 ansatte og adresse i ydmyge lokaler på Holbækvej 41 i Slagelse.

Røsva Skadeservice og Dansk Fugtteknik vil forsat have hovedkontor på Fabriksvej 6 i Slagelse i de bygninger, der tidligere dannede rammer om Malacos slikfabrikker.
- Vi vil være de bedste til det vi gør. Det fortjener vores kunder, som ofte står i en ulykkelig situation. BELFOR driver virksomhed med samme værdisæt som os, hvor kunden altid er i centrum, og derfor er de den rigtige køber”, siger Heidi Lyngholm.

BELFOR har mere end 70 års erfaring i skadeservice og tilbyder komplette, 24/7 beredskabstjenester til kunder over hele verden.

Virksomheden har opnået sin førerposition ved at indgyde en kultur, der består af bedre service, ansvarlighed, vækst, strategiske opkøb, teknologisk udvikling og grundig uddannelse af medarbejderne.

Afdelingen i Slagelse vil komme til at referere til BELFOR’s europæiske hovedkvarter i Tyskland:

Europæiske hovedkvarter
Keniastraße 24
47269 Duisburg
Telefon: +49 203-75 640-400

Yderligere oplysninger om BELFOR:

Cornelia Meyer von Bremen
Head of Corporate Marketing and Communications
BELFOR Europe GmbH
Keniastraße 24
47269 Duisburg (Germany)
Phone +49 (0)203-75640-300
Fax +49 (0)203-75640-6300
Mobile +49 170 930 6422
Mail cornelia.meyervonbremen@belfor.com

BELFOR global hovedkvarter i USA:

185 Oakland Avenue
Suite 150
Birmingham, MI 48.009-3433
Telefon: 248-594-1144

Læs mere om Belfor her
 
 
MELLEMSTREG 618
 
KNÆK CANCER

RØSVA SKADESERVICE STØTTER KNÆK CANCER 2014

16. oktober 2014
 
Knæk Cancer er en ambitiøs overskrift. Men det er ikke desto mindre det mål, TV 2 og Kræftens Bekæmpelse har sat sig. Ikke alene, men sammen med danskerne, for kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats.
 
I en lang række programmer på TV 2 sættes der i uge 43 fokus på kræften, og undervejs vil pengene blive quizzet, danset og samlet ind til Kræftens Bekæmpelse.
Det hele kulminerer i et stort indsamlingsshow på TV 2 lørdag d. 25. oktober.
 
Røsva Skadeservice støtter naturligvis denne sag.
 
Læs mere om kampagnen på Knæk Cancers hjemmeside her.

 

MELLEMSTREG 618
 
 

VANDSKADE NYHEDER

VANDSKADE KAN GIVE DIT BARN ASTMA

10. august 2011
 
Er du også en af de uheldige, der har fået kælderen oversvømmet efter det voldsomme regnskyl, så kan det godt betale sig at få tørret kælderetagen godt igennem. Især hvis du har små børn. 
 
En fugtig kælder er nemlig et rigtig godt sted for skimmelsvamp at slå sig løs. Småbørn og skimmelsvamp er en rigtig dårlig kombination viser et nyt amerikansk forskningsprojekt. 
 
Konklusionen på forskningen er, at etårige der har været udsat for skimmelsvamp har tre gange større risiko for at udvikle astma senere i livet sammenlignet med børn der ikke har været udsat for skimmelsvamp som et-årige. Desuden fandt forskerne, at der ikke var nogen sammenhæng mellem skimmelsvamp og udvikling af astma hos børn, der blev udsat for skimmelsvamp ved 7-års alderen. Kun for børn der blev udsat tidligt. 
 
- Det er et interessant studie, der bekræfter vores hypotese om, at tidlig udsættelse for det forkerte miljø bestemmer udvikling af astma, siger Hans Bisgaard, der leder det Danske BørneAstma Center til Videnskab.dk til DR Nyheder.
 
Kilde: DR-Nyheder
 
MELLEMSTREG 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt295
 
Røsva Skadeservice
CVR-nr. 33649282
 
Døgnvagt
70 25 52 25
 
Administration
58 52 73 21
 
Fugtspørgsmål
70 26 52 25